Kutyás örökbefogadó nap

2018.10.27

Kutyás örökbefogadó napot rendezett a ceglédi TizenX csapata

Október 6-án 14 órára várta a ceglédi TizenX azokat az érdeklődőket, akik örökbefogadással, jelképes adományokkal vagy csupán egy rövid sétáltatással segíteni szerettek volna árva négylábú barátainknak.

A rendezvény egyben a helyi TizenX nagyközönség előtti debütálása is volt. Róluk mindössze annyit sikerült megtudnunk, hogy egyelőre hárman aktivistáskodnak a csapatban: Negyedi Laura (17), Farkas Dániel (16) és Rimóczi Elizabet (15); de folyamatosan várják az újabb 13-18 év közötti tenni akaró érdeklődőket. A kutyás akció szervezésébe besegített Honti Dániel, a ceglédi menhely egyik dolgozója is.

Már a 14 órai kezdés előtt megérkeztek az érdeklődők, sőt olyan is akadt, aki már a kezdés előtt sétáltatott is! Kb. 40-50 ember érkezett, ami nagy eredmény. Óriási öröm volt ezt nézni.

Akadt olyan menhelyi kutyus, akit két-három alkalommal is elvittek sétálni a nagyon empatikus látogatók. Hihetetlen volt! Maga az esemény ugyan hivatalosan 17 órakor már véget is ért volna, mégis többen maradtak még. Látszott, hogy élvezték. Jót tenni mindig jó, a sorsukra hagyott állatokkal is.

Köszönjük szépen mindenkinek a részvételt! Találkozunk jövőre! 

Az internet tengernyi adathoz ad hozzáférést, és mindenkinek ad lehetőséget, hogy kapcsoladba lépjen másokkal virtuálisan. Nem nehéz észrevenni, hogy az innováció és a technológiai fejlődés sok problémát is hozott magával. Megszületett például a közösségi média ami lehetővé teszi az embereknek, hogy kapcsolatba lépjenek barátaikkal egyszerűen és...

Számos problémákról beszélhetnék, amik a mindennapjaink részévé váltak, de én a két legnagyobb mentális ellenségemet választom. A zöld és sárga színű szörnyeket, amik nem mindig hagyják, hogy tisztán lássak egy-egy bizonyos helyzetet, és ezekkel majdnem, hogy nap mint nap szembe nézek.

© 2018 Worlds Collide. Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el